Reial Madrid

Cristiano Ronaldo ha renovat el contracte amb el Reial Madrid

Cristiano Ronaldo ha renovat el contracte amb el Reial Madrid, en un acte oficial que s'ha fet a la llotja d'honor de l'estadi Santiago Bernabéu. El futbolista portuguès queda lligat fins al 2018 i passarà a cobrar 17 milions d'euros l'any.

Actualitzat
Cristiano Ronaldo ha renovat aquest diumenge el contracte amb el Reial Madrid, en un acte oficial que s'ha fet a la llotja d'honor de l'estadi Santiago Bernabéu. El futbolista portuguès queda lligat fins al 2018 i passarà a cobrar 17 milions d'euros l'any.

A l'acte, hi han assistit el president del Reial Madrid, Florentino Pérez, i el davanter, a més del directiu Fernando Fernández Tapias i el representant del jugador, Jorge Mendes.

El contracte de Ronaldo, de 28 anys i fitxat l'estiu de 2009, finalitzava el 2015. Amb aquesta ampliació, el club s'assegura retenir l'estrella fins a pràcticament el final de la seva carrera. El nou contracte és fruit d'una negociació que ha durat mesos i que Pérez es va prendre com a prioritària des que el jugador va dir la temporada passada que se sentia "trist". Aquest diumenge, després de la firma, ha expressat que se sent "extremadament feliç".

Fins ara, Ronaldo ha jugat 203 partits oficials amb l'equip blanc i ha marcat exactament 203 gols.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut