Gerardo Martino arriba a l'aeroport del Prat per agafar un avió cap a l'Argentina.
Barça

El Barça torna a la feina amb l'absència del Tata Martino i amb Piqué fent treball de fisioteràpia al marge del grup

El Barça ha tornat aquest dijous al matí a la feina després del debut victoriós contra l'Ajax a la Lliga de Campions. A la sessió matinal cal destacar l'absència de Gerardo Martino, que ha viatjat cap a l'Argentina per la mort del seu pare, mentre que Gerard Piqué, amb una sobrecàrega a l'adductor de la cama dreta, ha fet treball de fisioteràpia al marge del grup.

Actualitzat
El Barça ha tornat aquest dijous al matí a la feina després del debut victoriós contra l'Ajax a la Lliga de Campions. A la sessió matinal cal destacar l'absència de Gerardo Martino, que ha viatjat cap a l'Argentina per la mort del seu pare, mentre que Gerard Piqué, amb una sobrecàrega a l'adductor de la cama dreta, ha fet treball de fisioteràpia al marge del grup. Com ja és habitual, els titulars han fet feina de recuperació després del compromís contra l'Ajax. Per la seva banda, Gerard Piqué, que va ser substituït en els últims minuts per Marc Bartra, ha fet sessió de fisioteràpia. Carles Puyol ha fet part del treball amb el grup i continua amb la seva recuperació.

Després de dirigir el debut victoriós del Barça en la Lliga de Campions, contra l'Ajax, l'entrenador blaugrana, Gerardo Martino, es va desplaçar directament a l'aeroport del Prat per agafar un vol privat pagat pel club per anar a l'Argentina i poder assistir a l'enterrament del seu pare. A les 12 de la nit aproximadament el tècnic argentí va agafar l'avió. El vol privat permetrà a l'entrenador barcelonista tornar tan aviat com li sigui possible per reincorporar-se al grup que dirigeix. L'absència de Martino ha propiciat que el seu segon, Jorge Pautasso, dirigís l'entrenament i també farà la conferència de premsa de divendres a la tarda prèvia al desplaçament a Madrid.

L'equip blaugrana juga dissabte contra el Rayo Vallecano, a les 8 del vespre, i està previst que Martino pugui arribar a temps per seure a la banqueta de l'estadi de Vallecas.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut