Futbol

El milanista Balotelli, sancionat amb tres partits de suspensió per insults i amenaces a l'àrbitre

El davanter italià del Milan ha estat sancionat amb tres partits sense jugar per haver insultat i amenaçat l'àrbitre del partit que el seu equip va disputar aquest diumenge contra el Nàpols i que va acabar amb victòria dels napolitans per 1-2. Al partit de sanció per la doble amonestació, se n'hi sumen dos més per, en el moment de l'expulsió, haver dirigit a l'àrbitre Luca Banti "expressions injurioses i intimidatòries".

Actualitzat
El davanter italià del Milan Mario Balotelli ha estat sancionat amb tres partits sense jugar per haver insultat i amenaçat l'àrbitre del partit que el seu equip va disputar aquest diumenge contra el Nàpols i que va acabar amb victòria dels napolitans per 1-2. Al partit de sanció per la doble amonestació, se n'hi sumen dos més per, en el moment de l'expulsió, haver dirigit a l'àrbitre Luca Banti "expressions injurioses i intimidatòries".

A la frustració de Balotelli per la derrota del Milan, s'hi ha d'afegir el penal fallat, el primer de la seva carrera professional.

El jutge esportiu, Gianpaolo Tosel, ha disposat també un partit sense espectadors a la zona de la grada de San Siro en què se situen els aficionats ultres del Milan per haver dirigit als seguidors del Nàpols càntics a manera d'insult pel seu origen meridional.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut