L'Olympiacos va celebrar el triomf a la Eurolliga la passada temporada. (Foto Reuters)
Bàsquet

TVC amplia els seus drets de l'Eurolliga de bàsquet

Amb el nou acord, TV3 ha ampliat la seva oferta d'emissió de partits de l'Eurolliga. En concret, a més dels partits del Barça, TV3 i el canal Esport3 tindran drets per emetre tots els partits de la competició, inclosos els del Reial Madrid i els de la resta d'equips espanyols.

Actualitzat
Arran de l'adquisició dels drets de l'Eurolliga de bàsquet per part de Canal+ per als pròxims tres anys, TVC ha renegociat el seu contracte amb l'Eurolliga per poder compartir els partits del Barça amb el canal de pagament. Amb el nou acord, TV3 ha ampliat la seva oferta d'emissió de partits de l'Eurolliga. En concret, a més dels partits del Barça, TV3 i el canal Esport3 tindran drets per emetre tots els partits de la competició, inclosos els del Reial Madrid i els de la resta d'equips espanyols.

Davant d'aquest nou escenari s'ha reestructurat el contracte de drets, i s'ha ajustat a la nova situació compartida amb l'operador de pagament. D'aquesta manera, el canal Esport3 referma la seva aposta pel bàsquet amb el seguiment de l'Eurolliga i també de la Lliga Endesa que tan bons resultats han aportat fins ara. 
Anar al contingut