Triatló

Mario Mola i Jodie Stimpson guanyen la sisena edició de la Triatló de Barcelona

El triatleta mallorquí Mario Mota amb 1h46:59 i la britànica Jodie Stimpson, subcampiona del món, amb 1h54:29, s'han imposat a la categoria Elite de la sisena edició de la Garmin Triatló de Barcelona. La prova s'ha disputat a la capital catalana amb la participació de 5.500 triatletes de trenta països.

Actualitzat
El triatleta mallorquí Mario Mota amb 1h46:59 i la britànica Jodie Stimpson, subcampiona del món, amb 1h54:29 s'han imposat a la categoria Elite de la sisena edició de la Garmin Triatló de Barcelona. La prova s'ha disputat a la capital catalana amb la participació de 5.500 triatletes de trenta països.

El mallorquí Mario Mola, de 23 anys, ha aconseguit la victòria després de realitzar un gran esforç a la carrera de 10 quilòmetres, superant Fabián, segon, i Godoy, tercer.

En dones, la gironina Carolia Routier s'ha imposat a la prova de natació femenina amb un registre extraordinari, superant en més d'un minut la subcampiona mundial, la britànica Jodie Stimpson. Quan semblava que a la corredora de Banyoles no se li escaparia la victòria, Stimpson ha realitzat una gran carrera en els 10 quilòmetres i l'ha vençut amb una marca de 34:17, superant en gairebé dos minuts Ainoha Murua, que ha acabat tercera, i en 2:43 a Routier, segona de la general.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut