Laura Orgué ha revalidat el títol de Campiona del Món del Quilòmetre Vertical
Muntanya

Laura Orgué revalida el seu títol de campiona de la Copa del Món del Quilòmetre Vertical

La catalana Laura Orgué ha revalidat el títol de campiona del Món del Quilòmetre Vertical després de guanyar la cursa nocturna disputada a Limone, Itàlia. Orgué no només ha superat les seves rivals, sinó que també ha batut el rècord del recorregut.

Actualitzat
Laura Orgué ha tornat a guanyar la Copa del Món del Quilòmetre Vertical  per segona temporada consecutiva desprès de vèncer a la cursa nocturna disputada a Limone, Itàlia. L'atleta no nomès ha superat les seves rivals, sinó que també ha batut el rècord de la prova. Orgué ha completat els 3 quilòmetres, amb un desnivell positiu de 1.100 metres, en 46 minuts i 10 segons.

La catalana s'ha mostrat molt contenta amb aquest triomf. "Era la primera vegada que corría una cursa norcturna, i el que també la fa diferent és que no tens referències de la situació de les altres corredores. Hi havia trams amb molt pendent i cordes, i l'organització ha estat molt bé". Orgué dóna per tancada la temporada de trail running i se centrarà ara a preparar els Jocs Olímpics d'Hivern de Sochi 2014, en què participarà en la disciplina d'esquí de fons.

En la categoria masculina, Kilian Jornet ha acabat quart. Aquest diumenge participarà a la Skyrace, també a Limone, una cursa de 23 quilòmetres i mig de recorregut amb un desnivell positiu de 2.000 metres. En aquesta modalitat l'atleta català és matemàticament campió des del mes d'agost.

 
 

 
Anar al contingut