Reial Madrid

Ancelotti: "El penal a Cristiano m'ha semblat molt clar, només l'àrbitre no l'ha vist"

Carlo Ancelotti ha estat crític amb l'actuació d'Undiano Mallenco i ha assegurat que l'àrbitre navarrès ha estat l'únic que no ha vist el penal de Mascherano sobre Cristiano Ronaldo. El tècnic italià del Reial Madrid ha explicat que amb la ubicació de Sergio Ramos en el mig centre buscava més equilibri i ha admès que el seu equip encara està en fase de creixement. Butragueño i Ramos també han criticat l'actuació arbitral.

Actualitzat

Carlo Ancelotti ha estat crític amb l'actuació d'Undiano Mallenco i ha assegurat que l'àrbitre navarrès ha estat l'únic que no ha vist el penal de Mascherano sobre Cristiano Ronaldo. "El penal sobre Cristiano m'ha semblat molt clar, només l'àrbitre no l'ha vist", s'ha queixat a la roda de premsa posterior al partit.

"No vaig parlar del penal de Chiellini perquè no ho havia vist tant clar. Avui parlo de l'errada de l'àrbitre en el penal que no ha assenyalat perquè he vist molt bé la jugada i era penal clar", ha afegit.

El tècnic italià del Reial Madrid ha explicat que amb la ubicació de Sergio Ramos en el mig centre defensiu buscava més equilibri i ha admès que el seu equip encara està en fase de creixement i que evidentment no pot estar content amb el resultat final.

Butragueño i Ramos també es queixen de l'àrbitre

Per la seva part, Butragueño i Ramos també han criticat l'actuació arbitral. El director de Relacions Internacionals madrileny ha afegit que "hi ha hagut accions clares que ens han perjudicat" al·ludint a la topada entre Mascherano i Ronaldo i "no mereixíem perdre". Sergio Ramos s'ha mostrat també molest amb l'actuació de l'àrbitre dient: "no ens agrada posar excuses, però no ha xiulat dos penals i una mà".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut