El Milan vol un canvi en la conducta de Balotelli.
Futbol

Balotelli es rapa la cresta i es treu les arracades per no viure amb un psicòleg

El davanter italià del Milan Mario Balotelli s'ha rapat la cresta i ha accedit a no lluir arracades i altres peces de joieria massa cridaneres. El motiu del seu canvi d'imatge, evitar la tutela psicològica a què volia sotmetre'l el seu club.

Actualitzat

A Mario Balotelli no li agraden els psiquiatres. Això es el que sembla després del seu últim canvi d'imatge. Segons informa "La Gazzetta dello Sport", el davanter del Milan i el seu representant Mino Raiola es van reunir amb el conseller delegat del club, Adriano Galliani, per segellar un acord. El seu equip tenia la intenció de possar-lo sota la tutela d'un psicòleg per evitar les seves excentricitats tan dintre com fora del terreny de joc.

A canvi d'evitar viure amb un vigilant controlant-lo, Balotelli ha acceptat passar per la perruqueria per tallar-se la cresta. Així mateix, el davanter lluirà a partir d'ara una imatge més discreta sense fer ostentació amb les joies a les que és tant aficionat. Per començar, ja ha deixat de dur arrecades, com es pot veure a unes imatges exhibides pel canal de televisió del club, Milan Channel.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut