Espanyol

Aguirre: "Tindrem les nostres opcions. No regalarem res"

Javier Aguirre ha llançat un missatge prudent, però optimista, de cara al derbi contra el Barça. Tot i admetre la superioritat dels blaugrana, el tècnic mexicà creu que "el meu vestidor està molt concentrat. Tenim les nostres opcions, per què no? El que està clar és que no regalarem res". Això sí, Aguirre ha preferit deixar quatre titulars habituals com Stuani, Javi López, Simao i Pizzi fora de la llista de convocats. La gran novetat, la presència de Tejera, que entra per primer cop en una convocatòria.

Actualitzat

Javier Aguirre ha llançat un missatge prudent, però optimista, de cara al derbi contra el Barça. Tot i admetre la superioritat dels blaugrana, el tècnic mexicà creu que "el meu vestidor està molt concentrat. Tenim les nostres opcions, per què no? El que està clar és que no regalarem res". Això sí, Aguirre ha preferit deixar quatre titulars habituals com Stuani, Javi López, Simao i Pizzi fora de la llista de convocats. Tejera, en canvi, ha estat la gran novetat. Primera entrada en una convocatòria aquesta temporada.

Dels quatre descartats, només Javi López ha caigut de la convocatòria per problemes físics. Tampoc hi serà Mattioni, que va sortir en l'onze inicial contra el Màlaga. D'aquesta manera, s'intueix l'entrada de Raül Rodríguez al lateral dret. Al seu davant també podria haver-hi un trivot format per David López, Abraham i Víctor Sánchez, dos homes oberts (Thiévy i Lanza) i Sergio García en punta.

Confluència de circumstàncies per puntuar

El tècnic espanyolista és conscient de l'extrema dificultat de puntuar al Camp Nou: "D'allà en podem treure alguna cosa perquè tot ens surti bé, a ells malament, i a sobre tinguem la fortuna de cara".

Ha anunciat que no hi haurà marcatge específic per a Messi i ha lloat sense embuts el Tata Martino, a qui coneixia de fa anys, quan l'argentí entrenava al Paraguai: "Tito Vilanova va posar el llistó molt alt i Martino està batent rècords. És un gran entrenador."

Aguirre ha comentat el fet que pugui comptar amb David López per al derbi perquè el Comitè no es reuneix aquest divendres per ser festiu: "És increïble. No és seriós. La millor lliga del món ha d'estar per sobre d'això."

 

 

 

 

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut