Eurolliga

El modest Nanterre assalta el Palau i derrota el Barça per 67-71 en la 3a jornada de l'Eurolliga

Sorpresa i de les grosses al Palau Blaugrana en la tercera jornada de l'Eurolliga. El Nanterre, sobre el paper, la ventafocs del grup A, ha guanyat per 67-71 el totpoderós Barça. Els catalans han anat al davant en el marcador fins a quatre minuts de la conclusió, però s'han vist superats per la intensitat dels francesos en l'últim quart (parcial de 7-20).

Sorpresa i de les grosses al Palau Blaugrana en la tercera jornada de l'Eurolliga. El Nanterre, sobre el paper, la ventafocs del grup A, ha guanyat per 67-71 el totpoderós Barça. Els catalans han anat al davant en el marcador fins a quatre minuts de la conclusió, però s'han vist superats per la intensitat dels francesos en l'últim quart (parcial de 7-20).

El Barça ha començat fort, amb Dorsey i Lampe poderosos en el joc interior. 25-15, al final del primer quart. Però el segon període ha estat per als visitants, que han millorat en defensa i han encertat des del triple (8/18 en tot el partit). 39-37, al descans.

El jove Abrines (15 punts) ha estat el millor blaugrana i ha liderat l'equip en el tercer parcial. L'exmanresà Gladiir (12 punts) ha empatat el partit i el Barça ha fallat des de la línia de tirs lliures (14/22). La cistella clau l'ha anotada Foster a set segons del final (67-69). Navarro ha fallat el triple salvador i s'ha consumat la proesa del Nanterre.