Futbol

El Barça busca refermar-se en el liderat contra un Espanyol que vol donar la sorpresa

Avui, dia de Tots Sants, Barça i Espanyol es tornen a enfrontar en un derbi al Camp Nou, en un partit que començarà a les 9 del vespre. Serà un derbi atípic fora del camp, ja que no hi haurà ni dinar de directives ni intercanvi de samarretes entre els dos tècnics, per problemes d'agenda. Tots dos equips buscaran la victòria; els blaugranes, per mantenir-se en el liderat, i els blanc-i-blaus, per trencar una ratxa de cinc partits sense guanyar.

Actualitzat

Avui, dia de Tots Sants, Barça i Espanyol es tornen a enfrontar en un derbi al Camp Nou, en un partit que començarà a les 9 del vespre. Serà un derbi atípic fora del camp, ja que no hi haurà ni dinar de directives ni intercanvi de samarretes entre els dos tècnics, per problemes d'agenda. Tots dos equips buscaran la victòria, els blaugranes per mantenir-se en el liderat i els blanc-i-blaus per trencar una ratxa de cinc partits sense guanyar.

El Tata no està preocupat per Messi

La prèvia del derbi va deixar una imatge a "can Barça": Tata Martino parlant amb Leo Messi. La conversa està en sintonia amb les declaracions del tècnic. El Tata no està gens preocupat per l'aspecte golejador del davanter.

Bon rotllo en la sessió i a la sala de premsa, malgrat que a Martino el van cosir a preguntes comparant el seu Barça amb el de Pep Guardiola. L'argentí va recordar que vol seguir apostant pel futbol que caracteritza aquest equip i va fer un apunt sobre el descontrol que en algun partit hi ha hagut en el joc blaugrana. "Sempre acabem traient més bon rèdit nosaltres perquè els nostres jugadors d'atac són realment molt desequilibrants, i amb espais ho fan realment molt bé."

En la llista de Martino, dinou convocats, amb el retorn de Gerard Piqué i l'absència del lesionat Adriano. El que és clar és que seguiran les rotacions. Tello apunta a titular i Neymar i Iniesta podrien repetir banqueta, tot i que, fins dimecres vinent, el Milan no visitarà el Camp Nou.

Aguirre revoluciona la convocatòria

Tothom estava pendent de l'estat físic de Javi López, Sidnei i Stuani, i, en canvi, les baixes en la convocatòria van més enllà dels problemes físics. Aguirre va deixar fora de la convocatòria jugadors importants, com Mattioni, Simao, Pizzi i Stuani. Amb revolució o sense, Javier Aguirre confia a donar la sorpresa al Camp Nou. Tot passa perquè els jugadors s'ho creguin. Un Aguirre tan content amb el fet que David López finalment pugui jugar com sorprès per la poca seriositat del Comitè de Competició.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut