Futbol

El Barça B cau al camp del Numància (1-0) i no deixa enrere la crisi de joc

El Barça B no ha deixat enrere al camp del Numància la crisi de joc que l'ha portat a perdre sis dels últims set partits que ha jugat. El sorians s'han endut els tres punts en joc gràcies a un gol d'Antonio Tomás en el minut 55.

El Barça B ha caigut 0 - 1 en el desplaçament al camp del Numància, i no deixa enrere la crisi de joc que l'ha portat a perdre sis dels últims set partits que ha jugat. Una crisi especialment evident en els seus problemes davant la porteria contrària. En aquestes sis derrotes els blaugrana no han marcat cap gol.

Després d'uns primers minuts d'imprecisions, el Numància ha estat el primer a impossar el domini. Mentre els locals arribaven molt fàcilment a l'àrea blaugrana, els d'Eusebio Sacristán no aconseguien sortir amb la pilota controlada. Fins al minut 32, amb un xut de Dongou, no s'ha produit la primera arribada del Barça B. En el minut 39 Pedro Martín tot sol en el segon pal ha perdonat en l'ocasió més clara dels numantins en la primera part. Joan Roman ha fet el mateix pels blaugrana en una centrada de Denis dos minuts més tard. Poc després, Julio Álvarez ha obligat el porter visitant Masip a lluir-se amb un xut enverinat des de la frontal de l'àrea.

La segona part ha començat amb una bona ocasió de Sergi Gómez, però el porter del Numància Raúl ha aturat el seu xut a boca de canó. La resposta del Numància ha arribat en el minut 55, quan Antonio Tomás ha marcat l'1 a 0 d'un fort xut des de fora de l'àrea. Els jugadors del Barça B han buscat l'empat, més per obligació que per convicció, però el joc no ha escapat al control de l'equip local, més expert que el jove filial blaugrana. Aquest resultat pot portar el Barcelona B a les posicions de descens de la Liga Adelante.