Motociclisme

Marc Márquez no afluixa el ritme i domina els segons lliures a Xest seguit per Pedrosa i Lorenzo

Marc Márquez no afluixa el ritme i ha tornat a fer el millor temps en els segons entrenaments lliures del Gran Premi del País Valencià de motociclisme al circuit de Xest. Com en la sessió matinal, el tro de Cervera ha estat el més ràpid, seguit per Dani Pedrosa i Jorge Lorenzo. A Moto3, Àlex Rins ha acabat primer, però no ha pogut rebaixar el millor temps de Luis Salom en la jornada matinal.

Actualitzat

Marc Márquez no afluixa el ritme i ha tornat a fer el millor temps en els segons entrenaments lliures del Gran Premi del País Valencià de motociclisme al circuit de Xest. Com en la sessió matinal, el tro de Cervera ha estat el més ràpid, en aquesta ocasió seguit per Dani Pedrosa i Jorge Lorenzo, tot i que els tres pilots estan molt igualats i la lluita per la "pole position" aquest dissabte es preveu apassionant.

Àlex Rins, el més ràpid en Moto3

A Moto3, Àlex Rins ha estat el més ràpid, però no ha pogut rebaixar el millor temps de Luis Salom en la jornada matinal. Rins, quart al matí, ha rodat en un crono d'1:40.489, però el registre de Salom en la primera sessió (1:40.405) l'ha mantingut al capdavant de la taula de temps. El jove barceloní ha dominat la sessió davant de Salom i Maverick Viñales, precisament els tres pilots que lluitaran pel títol en la cilindrada petita.

Pol Espargaró, el millor en Moto2

Pol Espargaró ha estrenat el títol de campió mundial de Moto2 amb autoritat i ha fet el millor temps de la tarda (1:35,548), a una dècima del seu primer perseguidor, Tito Rabat. Just la dècima que ha baixat del cronòmetre que havia aconseguit al matí. Les classificacions de les dues sessions han estat idèntiques al capdavant, amb el suís Thomas Luthi en la tercera posició. Més enrere, Jordi Torres ha estat sisè i Nico Terol, vuitè. Scott Redding ha continuat patint amb el seu canell trencat i només ha pogut ser catorzè.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut