Massa canviarà la granota de Ferrari per la de Williams (Foto:Reuters)
Fórmula 1

Williams anuncia Felipe Massa com a company de Valtteri Bottas en el pròxim Mundial

L'equip Williams ha confirmat avui que Felipe Massa correrà a partir d'ara amb el seu equip de Fórmula 1, i que el seu company serà Valtteri Bottas. D'aquesta manera es dóna per feta la marxa de Pastor Maldonado, el pilot que va donar l'última victòria a l'escuderia fundada per Frank Williams. Felipe Massa serà el sisè pilot brasiler d'aquest equip.

Actualitzat

L'equip Williams ha confirmat que Felipe Massa correrà a partir de l'any que ve amb el seu equip de Fórmula 1, i que el seu company serà Valtteri Bottas. D'aquesta manera és dóna per feta la marxa de Pastor Maldonado, el pilot que va donar l'última victòria a l'escuderia fundada per Frank Williams. Felipe Massa serà el sisè pilot brasiler d'aquest equip.

Williams ha difós un comunicat explicant aquest canvi en el seu equip. Una notícia que ja es donava per feta des de feia algunes setmanes en el món de la F1. L'arribada d'un pilot amb l'experiència de Massa a l'equip vindrà acompanyada possiblement amb l'entrada d'un patrocinador brasiler que substituirà els patrocinis de Veneçuela que van arribar temporades enrere amb l'entrada de Pastor Maldonado. Aquest pilot està negociant en aquests moments l'entrada a Lotus, tot i que també ha tingut converses amb Force India i Sauber.

Frank Williams no ha fet cap referència concreta a la durada del contracte tot i que ha comentat que era "per anys" i que el més important que s'havia tingut en compte era l'experiència del pilot brasiler. Massa deixarà Ferrari, i el seu lloc l'ocuparà Kimi Räikkönen, que en els propers dies serà operat a Salzburg de la lesió a l'esquena que li ha creat problemes en els últims anys. Räikkönen no participarà en les últimes curses del Mundial.

Felipe Massa serà el sisè pilot brasiler de Williams, equip en què també van ser Ayrton i Bruno Senna, Nelson Piquet, Rubens Barrichello i Antonio Pizzonia. Per Massa serà el tercer equip en la F1, categoria en què va debutar amb Sauber l'any 2002 abans de passar a Ferrari com a pilot oficial l'any 2006. El 2003, tot i ser pilot reserva de Sauber, va fer de pilot de proves de Ferrari.

 

 

 

 

 

Anar al contingut