Futbol

Cimera entre Luis García i els serveis mèdics del Barça per pactar el tractament de Leo Messi

Messi ha fet aquest dimecres al matí una sessió de recuperació de la seva lesió muscular. El fisioterapetua Luis García, arribat des de l'Argentina per tractar Messi aquestes tres primeres setmanes, s'ha reunit amb els metges i recuperadors del Barça per pactar el tractament que seguirà el crac argentí durant els dos mesos que estarà fora dels terrenys de joc.

Actualitzat

Messi ha fet aquest dimecres al matí una sessió de recuperació de la seva lesió muscular. El fisioterapeuta Luis García, arribat des de l'Argentina per tractar Messi aquestes tres primeres setmanes, s'ha reunit amb els metges i recuperadors del Barça per pactar el tractament que seguirà el crac argentí durant els dos mesos que estarà fora dels terrenys de joc.

Amb l'aterratge de Luis García a Barcelona, Leo Messi ja té tot l'entorn que desitjava per tirar endavant la recuperació. Rebut en primera persona pel pare del futbolista, el kinesiòleg argentí acompanyarà el futbolista durant tot el procés, tant a Barcelona com a Buenos Aires. Messi ha rebut el vistiplau del Barça per recórrer a una persona aliena al club fins que pugui tornar a jugar.

A Luis García no se l'ha vist aquest dimecres al matí per la Ciutat Esportiva. Sí que hi han passat Leo Messi, que ha mantingut la rutina de la setmana, i el doctor Ricard Pruna, que porta personalment el control del futbolista. Gairebé al mateix moment, tots dos han abandonat les instal·lacions a mig matí per establir el primer contacte entre els serveis mèdics del club i Luis Garcia fora de la Ciutat Esportiva. El recuperador argentí supervisarà el tractament a Barcelona, i, un cop a Buenos Aires, agafarà un paper protagonista.

Entrenament amb família

Després de dos dies de descans, el F. C. Barcelona ha tornat aquest dimecres a la feina. Tan sols Puyol, Xavi, Pinto, Oier, Tello, Montoya i Cuenca han pogut treballar amb normalitat a les ordres del Tata Martino a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Onze són els jugadors blaugrana que estan amb les seves respectives seleccions per afrontar els últims compromisos internacionals de l'any.

Mentrestant, Cesc i Piqué continuen al marge del grup amb les seves respectives pautes de recuperació. El migcampista es recupera de l'esquinç al lligament lateral intern del genoll dret que es va fer en el darrer partit de Lliga al camp del Betis i el central treballa per superar les molèsties al pubis que el van deixar fora de la convocatòria al Benito Villamarín.

Leo Messi i Jordi Alba, per la seva banda, també continuen la seva feina de recuperació, mentre que Adriano no ha entrenat amb el permís del club blaugrana.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut