Bàsquet

Un festival ofensiu del FIATC Joventut en la primera meitat li dóna la victòria a la difícil pista del Canàries (95-103)

Una gran primera part en què el FIATC Joventut ha anotat 65 punts (amb 13 triples de 16 intentats) ha donat als verd-i-negres prou marge per superar la pressió del Canàries en l'últim quart. La Penya ha acabat guanyant per 93 a 105.

Una gran primera part en què el FIATC Joventut ha anotat 65 punts, amb 13 triples anotats, ha donat als verd-i-negres prou marge per superar la pressió del Canàries en l'últim quart. La Penya ha acabat guanyant per 93 a 105. Els badalonins han començat molt encertats en els triples, especialment per part de l'escorta Devoe Joseph. Aquest encert els ha permès aguantar l'intent del Canàries de trencar el partit buscant el seu joc interior amb Sekulic i Sikma. Al final del primer quart, el FIATC Joventut guanyava 28 a 29.

En el segon quart els verd-i-negres han mantingut la bona punteria des de la línia de 3 punts. Després de convertir 13 triples dels primers 15 intentats, la Penya ha arribat a tenir una renda favorable de fins a 18 punts. Tarik Kirksay estava a un gran nivell tant en defensa com en atac, molt ben secundat per Joseph. Al descans, el marcador recollia una pluja de punts, 50 a 65.

En la segona meitat els locals han sortit més aplicats en defensa. Un parcial de 5 a 0 els ha donat aire, però dos triples de Joseph han tornat la calma als badalonins. El canadenc també ha estat molt hàbil generant joc per als seus companys. Els canaris han perseverat en el seu intent de remuntada, aprofitant un mal final de tercer quart dels de Salva Maldonado. El tercer quart ha acabat amb un resultat de 72 a 83.

Ja en l'últim quart el partit s'ha escalfat. Els àrbitres han assenyalat una falta antiesportiva contra cada equip. El rendiment de Joseph ha baixat i la Penya ha vist minvar el seu encert en el llançament exterior, tot i dos triples consecutius de Nik Cochran. El Canàries s'ha posat només 6 punts per sota en el marcador a l'últim minut, però la serenitat del jove Vives en els tirs lliures ha assegurat el triomf.