Xavi s'entrenarà a un ritme menor. (Foto: Reuters)
Futbol

Xavi i Tello són dubte per al partit davant el Granada

El Futbol Club Barcelona ha anunciat que tant Xavi Hernández com Cristian Tello tenen molèsties de diversa consideració. El de Terrassa pateix una sobrecàrrega als isquiotibials de la cama esquerra, mentre que el sabadellenc s'ha fet un esquinç en l'entrenament d'aquest matí al lligament lateral extern del turmell. Tots dos són dubte per al pròxim partit del Barça, el dissabte a les 4 davant el Granada.

Actualitzat

El Futbol Club Barcelona ha anunciat que tant Xavi Hernández com Cristian Tello tenen molèsties de diversa consideració. El de Terrassa pateix una sobrecàrrega als isquiotibials de la cama esquerra, mentre que el sabadellenc s'ha fet un esquinç en l'entrenament d'aquest matí al lligament lateral extern del turmell. Tots dos són dubte per al pròxim partit del Barça, dissabte a les 4 davant el Granada.

Xavi, peça clau en la selecció espanyola, no va viatjar en aquesta ocasió amb el combinat de Vicente del Bosque per tenir repòs. Però tot i així, ha notat molèsties en els últims entrenaments amb el Barça.

Cristian Tello, de la seva banda, s'ha lesionat en l'entrenament d'aquest matí i pateix un esquinç al lligament lateral del turmell dret. En els pròxims dies se sabran més detalls sobre l'abast de la seva lesió.

 

 

Anar al contingut