Futbol

Leo Messi rep la seva tercera Bota d'Or i no es posa data per tornar a jugar

Un Leo Messi somrient ha rebut aquest matí la Bota d'Or que l'acredita com a màxim golejador de la temporada 2012-13 a les lligues europees, gràcies als seus 46 gols. El davanter argentí, que està de baixa per lesió, no s'ha volgut marcar terminis per tornar a jugar. "Tornaré quan estigui bé. No vull posar una data concreta". Messi és l'únic futbolista que ha guanyat 3 Botes d'Or de forma consecutiva.

Actualitzat

Un Leo Messi somrient ha rebut aquest matí la Bota d'Or que l'acredita com a màxim golejador de la temporada 2012-13 a les Lligues europees, gràcies als seus 46 gols. El davanter argentí, que està de baixa per lesió, no s'ha volgut marcar terminis per tornar a jugar. "Tornaré quan estigui bé. No vull posar una data concreta". Messi és l'únic futbolista que ha guanyat 3 Botes d'Or de forma consecutiva.    

En un acte celebrat a l'antiga Fàbrica Damm i presentat per Olga Viza, Messi ha rebut el premi de mans de l'ex-blaugrana Hristo Stòitxkov, Bota d'Or l'any 1990. El davanter argentí ha agraït la consecució del guardó als seus companys, presents entre el públic assistent: "Dedico aquest guardó als meus companys, perquè sense ells no hauria aconseguit aquesta Bota d'Or ni les altres", ha dit.

També ha restat transcendència al debat sobre l'estil de joc de l'equip: "El Barça no ha canviat la seva filosofia; ha crescut com equip perquè té més variants, però sempre respectant la filosofia del Futbol Club Barcelona", ha conclòs.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut