Futbol

El Barça, amb una pèssima primera part, encaixa la primera derrota amb el Tata al camp de l'Ajax (2-1)

El Barça ha vist com l'Ajax li donava una lliçó de futbol en la primera part, que els del Tata Martino han pagat molt car. Perquè al descans, els blaugrana perdien 2-0 amb gols de Sereno i Hoesen. La segona part ha començat amb un penal a favor del Barça i l'expulsió de Veltman. Xavi ha transformat la pena màxima i ha situat el definitiu 2-1. El Barça necessitava un punt per assegurar-se la primera plaça de grup.

El Barça s'haurà d'assegurar la primera plaça de grup, en l'últim partit de la fase de grups. A Amsterdam ha estat incapaç de sumar el punt que necessitava i ha pagat el pèssim primer temps, amb la primera derrota amb el Tata Martino a la banqueta, després de 21 partits. El Tata no igualarà Guardiola.

Lliçó de futbol de l'Ajax en la primera part. Així de clar. Els holandesos han fet una gran primera part, amb el domini, el control i la possessió del partit, digne dels millors temps del Barça de no fan tants anys. Així s'explica que al descans, els de Frank de Boer ja guanyessin 2-0. Primer amb un gol de Serero al minut 19 i, després, al minut 42 amb un gol de Hoesen, que ha superat Puyol -que s'ha situat al lateral dret-. Del cantó blaugrana, ben poca cosa. Un xut de Neymar i un de Cesc que han acabat a còrner.

La segona part ha començat amb un penal sobre Neymar de Veltman, que ha vist la vermella directa. De transformar la pena màxima se n'ha encarregat Xavi, que ha establert el 2-1, en el dia del seu retorn als terrenys de joc. Pocs minuts després, Neymar ha tingut el segon, però el seu xut ha acabat a còrner. Tot i aquesta embranzina inicial, el Barça ja no ha disposat de més ocasions per empatar. El partit ha suposat el debut a la Champions d'Adama i Patric. Per aquest últim, també ha estat el debut oficial amb el primer equip.

Celtic, 0 - Milan, 3

En l'altre partit del grup H, el Milan ha golejat a Glasgow, amb gols de Kaká, Zapata i Balotelli. El Milan rep l'Ajax en l'última jornada a San Siro, en què els dos equips es jugaran la classificació.