Partit contra el Vigo al Baldirí Aleu, darrer partit on la Santboiana ha sortit victoriòs. (Foto: U. E. Santboiana)
Rugbi

La U. E. Santboiana no pot contra el Bathco Rugby (29-32) i encadena 4 derrotes consecutives

La Santboiana ha perdut contra els cantàbrics del Bathco en el partit disputat al Baldiri Aleu de Sant Boi de Llobregat. La desena jornada de la Divisió d'Honor de rugbi no ha posat fi a la ratxa de derrotes que dura des del 19 d'octubre en les files dels homes de Lewis Williams, quan va imposar-se al Vigo en la cinquena jornada.

Tot i un inici de partit complicat per a la Santboiana, amb assaig i transformació del Bathco al minut 5, els del Baix Llobregat no s'han doblegat i amb un 19-10 han remuntat el marcador a la fi de la primera part. Però a la represa el Bathco ha insistit i en els 7 primers minuts de la segona ha realitzat dos assajos i una transformació que han capgirat el marcador. Amb un 19-22 la Santboiana ha intentat reaccionar però dos assajos en els minuts 60 han fet pujar al Bathco fins als 32 punts definitius, un marcador que la Santboiana ja no ha pogut superar.

Tot i que amb un partit menys, aquesta nova derrota deixa la Santboiana amb 15 punts i en l'avantpenúltima posició, només per davant del CR Ciencias i el Vigo. El 7 de desembre l'equip de Sant Boi disputarà a domicili el partit pendent de la setena jornada contra el Rugby Atlético de Madrid.