Futbol

Neymar s'acomiada de l'any marcant en totes les competicions

Neymar tanca aquest 2013 de la millor manera possible, anotant contra el Cartagena en el partit de tornada dels setzens de final de la Copa del Rei. El gol del brasiler va servir no només per augmentar el marcador del Barcelona al Camp Nou, sinó també per acomiadar-se de l'afició blaugrana abans de l'aturada nadalenca, sent lúnic jugador del Barça que ha anotat almenys un gol en totes les competicions: la Lliga, Copa, Supercopa d'Espanya i Champions.

Actualitzat

Neymar tanca aquest 2013 de la millor manera possible. Amb el gol anotat contra el Cartagena, el brasiler és l'únic jugador del Barça que ha marcat com a mínim un gol en totes les competicions: la Lliga, Copa, Supercopa d'Espanya i Champions. El gol del brasiler va servir no només per augmentar el marcador dels blaugranes al Camp Nou, sinó també per acomiadar-se de l'afició abans de l'aturada nadalenca.

El crac brasiler, de tant sols 21 anys, va anotar el seu primer gol oficial amb el Barcelona a la Supercopa d'Espanya al Vicente Calderón, que finalment atorgaria als blaugranes el primer títol de la temporada. Però la Lliga BBVA ha estat molt fructífera per a Neymar, torneig en el qual de moment suma 6 gols. Aquesta xifra no podrà augmentar diumenge que ve davant el Getafe en estar sancionat per acumulació de targetes.

Tot i això, la Champions League ha estat l'escenari en què Neymar ha brillat amb més intensitat. El seu "hat-trick" davant el Celtic de Glasgow la darrera setmana, va reforçar el seu protagonisme de tal manera que va acabar així amb totes les crítiques que començaven a sorgir per la seva falta de protagonisme en el terreny de joc.

El davanter blaugrana ha aconseguit en pocs dies la confiança que li feia falta aquesta temporada per demostrar el millor del seu joc. Tata Martino l'ha "premiat" donant-li tres dies més de vacances que a la resta dels seus companys. Neymar marxarà dijous cap al Brasil.

A l'espera que Lionel Messi torni a principis de gener, Neymar ha sabut assumir el paper de golejador que l'equip necessita per tal de no perdre el rumb i seguir sumant victòries.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut