Futbol

Puig-reig homenatja Oriol Rosell després de proclamar-se campió de l'MSL amb l'Sporting Kansas City

Oriol Rosell va rebre ahir l'homenatge de la seva vila natal, Puig-reig, després d'haver-se proclamat campió de la Major Soccer League, la Lliga de futbol dels Estats Units, amb el seu equip, l'Sporting Kansas City, ara fa dues setmanes. Rosell és el primer català que guanya aquesta Lliga. L'homenatge es va fer al pavelló esportiu de Puig-reig el van organitzar l'Ajuntament de la vila, el grup esportiu Puig-reig i el grup d'amics del futbolista.

Actualitzat

Oriol Rosell va rebre ahir l'homenatge de la seva vila natal, Puig-reig, després d'haver-se proclamat campió de la Major Soccer League, la Lliga de futbol dels Estats Units, amb el seu equip, l'Sporting Kansas City, ara fa dues setmanes.

L'homenatge es va fer al pavelló esportiu de Puig-reig el van organitzar l'Ajuntament de la vila, el grup esportiu Puig-reig i el grup d'amics del futbolista. Rosell estarà un mes de vacances a Catalunya abans de tornar als Estats Units per afrontar un nou campionat.
 
El jugador, que va sortir de l'Espanyol i es va fer a La Masia, arribant a jugar amb el Barça B, s'ha convertit en el primer futbolista català que guanya aquesta competició.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut