Futbol

Catalunya goleja Cap Verd (4-1) davant més de 20.000 espectadors a l'Estadi Olímpic Lluís Companys

Uns 20.700 aficionats han presenciat la victòria de Catalunya sobre Cap Verd per 4-1 en un amistós disputat a l'Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona. Sergio García (2), Bojan i Oriol Riera han capgirat un gol matiner dels africans en l'estrena de Gerard López a la banqueta quadribarrada.

El seleccionador Gerard López s'ha estrenat a la banqueta catalana amb un agosarat dibuix tàctic: 3-4-3. Els capverdians han començat amb força i s'han avançat gràcies a una diana de Djaniny en el minut 10. Però els catalans han capgirat ràpidament el marcador amb tres gols en només tres minuts. Sergio García (2) i Bojan han firmat la remuntada. El blanc-i-blau, per cert, s'ha convertit en el màxim golejador històric de la selecció. El del Bon Pastor ja suma 7 gols, i supera els 6 de Marià Martín.

Només Marc Valiente, que debutava amb Catalunya, s'ha mantingut sobre la gespa després del descans. Un altre debutant, l'osasunista Oriol Riera, ha fet el 4-1 demostrant el seu olfacte golejador. Uri Rosell, flamant campió de la MLS dels Estats Units, ha disputat els últims 25 minuts. El de Puig-reig arrossegava molèsties físiques, però no s'ha volgut perdre la festa.