Bàsquet

El Barça debuta amb victòria clara al Top 16 contra l'Efes d'Istanbul (84-65)

El Barça ha debutat amb una victòria clara en la primera jornada del Top 16 de l'Eurolliga. Els catalans han derrotat per 19 punts de diferència l'Efes d'Istanbul, al Palau Blaugrana (84-65). El conjunt de Xavi Pascual ha fet un gran inici de partit, amb un 48-18 en el marcador. Aquests 30 punts han estat la màxima diferència dels locals. Navarro ha acabat com el màxim anotador, amb 21 punts.

El Barça ha debutat amb una victòria clara en la primera jornada del Top 16 de l'Eurolliga. Els catalans han derrotat per 19 punts de diferència l'Efes d'Istanbul, al Palau Blaugrana (84-65). El conjunt de Xavi Pascual ha fet un gran inici de partit, amb un 48-18 en el marcador. Aquests 30 punts han estat la màxima diferència dels locals. Navarro ha estirat el carro ofensiu del Barça i ha acabat com el màxim anotador, amb 21 punts. Els turcs han trobat a faltar els nord-americans Gordon i Hopson. La setmana vinent, el Barça jugarà a la pista del Fenerbahçe, que aquest divendres debutarà a la pista del vigent campió, l'Olympiacos.

Anadolu Efes d'Istanbul estrenava tècnic,  Evangelos Angelou. El grec tenia tres baixes molt importants en la plantilla. I el seu equip ha començat sense esperit. El Barça ha ridiculitzat els turcs en la primera part. El segon quart ha estat especialment sagnant per l'Efes. Ha encaixat un parcial de 23 a 2, impropi d'un equip de Top 16. I el Barça, amb un triple de Navarro ha posat un escandalós 48 a 18, 30 de diferència.

Però a partir d'aquí les coses han canviat força. El Barça no ha donat continuïtat al recital, s'ha despistat i els turcs han anat entrant en partit. Els de Pascual han estat gairebé 5 minuts sense anotar en la represa i l'Efes s'ha posat a 16. No era perillós, però sí preocupant. Navarro ha fet sortir l'equip de la paràlisi. Vint-i-un punts i 5 triples per La Bomba. Les diferències han oscil.lat al voltant de la vintena d'aquí fins al final, tot i que el rival ha arribat a estar a 14 en l'arrencada de l'últim periode.

El Madrid també guanya

En un ambient infernal, el Reial Madrid s'ha estrenat amb victòria al Top 16, a la pista del Partizan. L'equip de Belgrad ha plantat cara als de Pablo Laso, però un parcial de zero a 10 en l'últim quart ha confirmat la vint-i-sisena victòria consecutiva d'un Madrid històric. Rudy Fernández i Sergio Rodríguez, amb 16 punts, han estat els màxims anotadors.