Reial Madrid

El Madrid obre expedient informatiu a Di María pel seu gest en ser substituït per Bale

Segons informa la cadena COPE, el Reial Madrid ha obert un expedient informatiu a Ángel Di María pel gest que va fer quan va ser substituït pel galès Gareth Bale durant el partit contra el Celta. L'expedient no comporta sanció però és un dur toc d'atenció al jugador, que té previst presentar al.legacions. Segons l'argentí, el gest "no anava dirigit a ningú, només em vaig arreglar els pantalons. Sempre estan esperant que faci alguna cosa per poder matar-me", va dir el jugador a una ràdio argentina.

Actualitzat

Segons informa la cadena COPE, el Reial Madrid ha obert un expedient informatiu a Ángel Di María pel gest que va fer quan va ser substituït pel galès Gareth Bale durant el partit contra el Celta. L'expedient no comporta sanció però és un clar toc d'atenció al jugador, que té previst presentar al.legacions.

Segons l'argentí, el gest "no anava dirigit a ningú, només em vaig arreglar els pantalons. Sempre estan esperant que faci alguna cosa per poder matar-me", va dir el jugador a una ràdio argentina.

"Mentre el club em vulgui seguiré aquí. Tinc el suport de la gent. En cap moment vaig pensar d'agredir ningú", va afegir, en referència a la seva polèmica acció.

El tuit provocatiu de Sergio Ramos

Curiosament. el seu company Sergio Ramos va penjar un missatge al seu compte de Twitter amb una foto adjunta en què se'l veu somrient i amb una foto de Michael Jackson al seu darrere tocant-se els genitals en una actuació. Aquest és:

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut