Motociclisme

El Palau Sant Jordi acollirà aquest dissabte el "Superprestigi Dirt Track" Barcelona després de gairebé 20 anys d'absència

Els tres campions del món de motociclisme Marc Márquez (MotoGP), Pol Espargaró (Moto2) i Maverik Viñales (Moto3) s'enfrontaran amb un dels millors especialistes del món, el nord-americà Brad Baker, dissabte que ve al Superprestigi Dirt Track Barcelona, que es disputarà al Palau Sant Jordi i que s'ha presentat aquest dimecres de forma oficial. Esport3 oferirà aquest esdeveniment en directe a partir de les 8 del vespre.

Actualitzat

Els tres campions del món de motociclisme Marc Márquez (MotoGP), Pol Espargaró (Moto2) i Maverik Viñales (Moto3) s'enfrontaran amb un dels millors especialistes del món, el nord-americà Brad Baker, dissabte que ve al "Superprestigi Dirt Track Barcelona", que es disputarà al Palau Sant Jordi i que Esport3 oferirà en directe a partir de les 8 del vespre. Amb la participació de 36 pilots, l'esdeveniment, que torna a Barcelona després de gairebé 20 anys -es va celebrar al Palau Sant Jordi el 1991 i 1995-, s'ha presentat aquest dimecres de forma oficial a Barcelona.

Jaume Alguersuari pare, organitzador d'aquest espectacle sobre dues rodes, ha estat acompanyat per la tinent d'alcalde d'Esports de Barcelona, Maite Fandos, i diversos pilots com Brad 'The Bullet' Baker, el campió mundial de Moto3, Maverick Viñales i el pilot de Moto2 i especialista en "dirt track" Kenny Noyes. La competició es disputarà en tres categories -Júnior, Open i Superprestigi-. A les dues primeres, els pilots hi accediran mitjançant invitació, mentre que l'última està reservada a pilots participants en el Campionat del Món de MotoGP.

Al costat dels tres referits anteriorment estaran Aleix Espargaró (Campió Mundial CRT 2013), Àlex Márquez, Àlex Rins, Niklas Ajo, Héctor Barberá, Álvaro Bautista (campió mundial 125 cc. el 2006), Jordi Torres, Tito Rabat, Julián Simón (campió mundial 125 cc. el 2009), Jonas Folger, Ricky Cardús, Johann Zarco, Lorenzo Baldassarri i Kenny Noyes.

En la categoria Open, reservada a pilots amb extens palmarès en Dirt Track, destaca la presència del nord-americà Brad Baker, "The Bullet", campió dels Estats Units de Flat Track, al costat d'altres pilots com el local Agustí Vall, Francesc Cucharrera -cinc vegades campió d'Espanya de Supermotard-, el pilot d'enduro Xavier Galindo, Ángel Grau o Fabrizio Vesprini (guanyador de la Copa FIM de Flat Track).

Anar al contingut