El Toyota de Xavi Foj durant la cursa. (Foto: Fojmotosport.com)
Dakar

Xavi Foj aconsegueix reparar el seu Toyota i continua en el Dakar

En contra del que va anunciar el seu equip, Xavier Foj no ha abandonat en el Dakar. Una avaria durant la cinquena etapa no va ser tan greu com es temia en un primer moment, i després de reparar el vehicle el de Molins de Rei ha pogut arribar a meta.

Actualitzat

El pilot de Molins de Rei Xavi Foj segueix en cursa, en contra del que el seu mateix equip havia comunicat dijous. El Toyota del guanyador de les últimes dues edicions del Dakar en la categoria de cotxes de sèrie va patir una avaria a la maratoniana cinquena etapa. El problema sembla que es va originar a la bomba d'injecció, cosa que, si es confirma, els obligaria a retirar-se.

Mentre Foj, amb 24 participacions consecutives al Ral·li Dakar, buscava algú que remolqués el seu vehicle fins al campament de Tucuman, el seu copilot, Ignacio Santamaria, que seguia remenant el motor, va trobar un connector trencat. El van reparar i el vehicle va tornar a funcionar. Vint hores després de prendre la sortida, van arribar a meta i podran començar la sisena etapa.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut