Futbol

Messi, Cristiano i Ribéry es disputen la Pilota d'Or, que s'entrega avui a Zuric (TV3, 18.25)

Avui és el dia de la Pilota d'Or. Messi aspira a guanyar el trofeu per cinquena vegada consecutiva, tot i les lesions que l'han apartat dels terrenys de joc. Cristiano es presenta després de marcar 69 gols, mentre que Ribéry hi opta amb els 5 títols aconseguits amb el Bayern de Muníc i havent estat designat millor jugador europeu per la UEFA. La delegació del Barça la completen Neymar, candidat al millor gol de l'any, i Alves, Xavi i Iniesta, que poden integrar l'onze ideal. La cerimònia es podrà seguir en directe per TV3 a les 18.25.

Actualitzat

Avui és el gran dia dels cracs que juguen sobretot a Europa: el dia de la Pilota d'Or. Leo Messi aspira a guanyar el trofeu per cinquena vegada consecutiva, tot i les lesions que l'han apartat dels terrenys de joc. El madridista Cristiano Ronaldo es presenta amb la credencial d'haver anotat 69 gols, mentre que el francès Frank Ribéry hi opta amb els 5 títols aconseguits amb el Bayern de Muníc i havent estat designat millor jugador europeu per la UEFA.

Altres blaugranes a la cerimònia

La delegació del Barça la completen Neymar, candidat al trofeu Puskas del millor gol de l'any, i Alves, Xavi i Iniesta, que poden integrar l'onze ideal. Viatgen a Zuríc després de l'entrenament d'aquest matí amb Sandro Rosell, el vicepresident esportiu, Josep Maria Bartomeu, i Andoni Zubizarreta, el director esportiu.

Ampli seguiment a Esport3 i TV3

TV3, Esport3, Catalunya Ràdio i Catalunya Informació transmetran en directe la gala. El canal Esport3 oferirà una programació de sis hores al voltant de la Pilota d'Or, que començarà a les 15.00 amb la transmissió, en directe, de les rodes de premsa dels tres finalistes a millor jugador del 2013. I també la dels finalistes a millor entrenador de l'any passat, un guardó al qual opten Sir Alex Ferguson (Manchester United), Jürgen Klopp (Borussia Dortmund) i Jupp Heynckes (Bayern de Munic).

A les 17.45 començarà una edició especial del programa Esport Club, amb una prèvia de tres quarts d'hora per analitzar els mèrits que han fet Messi, Ronaldo i Ribéry per merèixer la Pilota d'Or. Xavier Valls, Bernat Soler, Gerard López i Oliver Martínez, des del plató de l'Esport Club, i Jordi Grau, com a enviat especial a Zuric, ens acostaran l'última hora d'aquest esdeveniment i quins pronòstics fan els mateixos protagonistes minuts abans que comenci la cerimònia.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut