Bàsquet

Pau Gasol té una distensió en un tendó del peu esquerre i és dubte per enfrontar-se als Cavaliers

L'aler-pivot català dels Lakers Pau Gasol s'ha sotmès a una ressonància magnètica en el peu esquerre per un cop que va rebre en el partit que van jugar i van perdre davant dels Clippers aquest cap de setmana. La prova ha determinat que el de Sant Boi té una distensió en un tendó del peu esquerre i podria perdre's l'enfrontament amb els Cavaliers, contra els quals els Lakers volen frenar una ratxa de deu derrotes en els últims onze partits.

Actualitzat

L'aler-pivot català dels Lakers Pau Gasol s'ha sotmès a una ressonància magnètica en el peu esquerre per un cop que va rebre en el partit que van jugar i que van perdre davant dels Clippers aquest cap de setmana. La prova ha determinat que el de Sant Boi té una distensió en un tendó del peu esquerre i podria perdre's l'enfrontament amb els Cavaliers, contra els quals els Lakers volen frenar una ratxa de deu derrotes en els últims onze partits.

El tècnic Mike D'Antoni espera que el de Sant Boi pugui estar disponible com abans millor. "Pau és un líder per l'esperit que té i perquè ens manté a tots positius per venir a treballar tots els dies i seguir empenyent endavant", ha explicat Mike D'Antoni a l'ESPN després de saber que el de Sant Boi s'havia de sotmetre a una ressonància.

Gasol va rebre un cop al peu esquerre aquest cap de setmana en el partit amb els Clippers, en què els Lakers va perdre i va sumar la desena derrota en deu jornades. Precisament, aquest dimarts, l'equip s'enfronta amb els Cavaliers amb l'objectiu de tallar la sagnia.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut