Futbol

Platini critica l'elecció de la Pilota d'Or i es mostra "decebut per Frank Ribéry"

El president de la UEFA, Michel Platini, ha criticat, en unes declaracions al diari 'L'Équipe', l'elecció de Cristiano Ronaldo com a millor jugador del 2013. El màxim dirigent del futbol europeu també s'ha mostrat "decebut per Frank Ribéry" ja que, segons ell, "alguna cosa ha canviat en la Pilota d'Or d'ençà que també la dóna la FIFA".

Actualitzat

El president de la UEFA, Michel Platini, ha criticat, en unes declaracions al diari "L'Équipe", l'elecció de Cristiano Ronaldo com a millor jugador del 2013. El màxim dirigent del futbol europeu també s'ha mostrat "decebut per Frank Ribéry" ja que, segons ell, "alguna cosa ha canviat en la Pilota d'Or d'ençà que també la dóna la FIFA".

"Durant 50 anys, la Pilota d'Or s'ha donat pel rendiment al camp. Enguany es basa més aviat en el rendiment global dels jugadors, i això és un problema", ha dit Platini sobre l'elecció de Cristiano Ronaldo com a Pilota d'Or 2013. "Ronaldo és un gran Pilota d'Or, però alguna cosa ha canviat d'ençà que també la dóna la FIFA", ha afegit el francès en unes declaracions a "L'Équipe".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut