La Fórmula 1 tornarà a TV3 i Esport3.
Fórmula 1

La Fórmula 1 continuarà dos anys més a TV3 amb una destacada reducció del cost dels drets

El Mundial de la Fórmula 1 continuarà a TV3 les dues pròximes temporades, després que avui Mediapro comuniqués de forma oficial el resultat del concurs públic que s'ha fet durant les últimes setmanes. L'oferta econòmica que ha presentat TV3 suposarà aquest any un estalvi del 40 per cent en relació amb el cost dels drets de la temporada passada.

Actualitzat

El Mundial de la Fórmula 1 continuarà a TV3 les dues pròximes temporades, després que avui Mediapro comuniqués de forma oficial el resultat del concurs públic que s'ha fet durant les últimes setmanes. L'oferta econòmica que ha presentat TV3 suposarà aquest any un estalvi del 40 per cent en relació amb el cost dels drets de la temporada passada. En el conjunt de les dues temporades del nou cicle contractual, el cost dels drets de la F1 per TV3 baixarà un 30 per cent de mitjana respecte al cost del 2013. A més, el nou contracte inclourà també els drets de telefonia mòbil i, per tant, el Mundial de Fórmula 1, a part de la web, també es podrà veure en català a través de les aplicacions dels telèfons i les tauletes.

La del 2014 serà la divuitena temporada que de forma ininterrompuda TV3 transmetrà el Mundial de Fórmula 1, amb un lideratge absolut en l'audiència catalana i amb una destacada aportació a les audiències dels caps de setmana de TV3.

Anar al contingut