Bàsquet

El FIATC Joventut es complica molt la Copa en perdre contra el Cajasol (65-74)

El FIATC Joventut de Badalona s'ha complicat molt la seva classificació per a la Copa del Rei després de perdre contra el Cajasol 65 a 74. Els andalusos han imposat un ritme de partit lent i de baixa intensitat anímica i els badalonins, necessitats d'un joc ràpid per treure profit de les seves virtuts, no s'han sabut adaptar.

El FIATC Joventut de Badalona s'ha complicat molt la classificació per a la Copa del Rei després de perdre contra el Cajasol 65 a 74. Els andalusos han imposat un ritme de partit lent i de baixa intensitat anímica, i els badalonins, necessitats d'un joc ràpid per treure profit de les seves virtuts, no s'han sabut adaptar.

El Cajasol ha començat dominant en el marcador de la mà del base Satoransky, molt superior físicament a Guillem Vives. Joseph resolia els problemes en atac de la Penya amb la seva inspiració (12 dels primers 14 punts del seu equip). De la seva mà, el Joventut ha tornat a igualar el marcador en un primer quart de poca anotació que ha acabat amb empat a 16.

El FIATC Joventut tampoc ha pogut superar la defensa andalusa en el segon quart, amb un Guillem Vives que no aconseguia ficar-se en el partit. La tercera personal l'ha condemnat a la banqueta. Sense opcions més clares, els locals han sobreviscut des del triple. Al descans un nou empat, ara a 36, després que l'equip d'Aíto García Reneses no aprofités les errades verd-i-negres.

En el tercer quart els de Maldonado s'han posat al davant en el marcador per primera vegada gràcies a 8 punts de Shurna. La quarta falta de Cochran ha fet tornar Vives a la pista. La dinàmica del matx s'ha capgirat i eren els badalonins, que han arribat a tenir un avantatge de quatre punts, els que no treien profit del mal moment del Cajasol, que només perdia d'un al final d'aquest període 54 a 53.

Els visitants han respost al triple inicial de Guillem Vives a l'últim quart amb un parcial de 0-9 trencat amb un altre triple, ara de Shurna. En una fase d'imprecisions de tots dos equips, els badalonins s'han acostat en el marcador, però dos tirs lliures fallats per un Joseph desaparegut en la segona part, tres rebots ofensius consecutius en la mateixa jugada del Cajasol i una pilota perduda de Vives els han acabat conduint a la derrota per 65 a 74.