Barça

Andrés Iniesta es reincorpora al grup i podria estar a punt per a l'anada dels quarts de la Copa contra el Llevant

El Barça s'ha entrenat aquest matí amb Iniesta reincorporat al grup després de superar les molèsties al genoll. El Barça va empatar contra el Llevant i continua com a líder després que l'Atlètic de Madrid també va empatar a un amb el Sevilla. L'ensopegada dels dos primers afavoreix el Madrid, que se situa a un punt dels dos primers.

Actualitzat

El Barça s'ha entrenat aquest dilluns al matí amb Andrés Iniesta, reincorporat al grup després de superar les molèsties al genoll. El Barça va empatar contra el Llevant i continua com a líder després que l'Atlètic de Madrid també va empatar a un amb el Sevilla. L'ensopegada dels dos primers afavoreix el Madrid, que se situa a un punt dels dos primers.

Els problemes derivats d'una contusió al genoll esquerre semblen superats i Iniesta encara la recta final de la recuperació, que li podria obrir les portes per al pròxim partit dels barcelonistes, precisament contra el mateix rival, el Llevant, però en aquesta ocasió en l'anada dels quarts de final de la Copa del Rei.

En la jornada a Sant Joan Despí també han participat els joves del filial Jordi Masip i Jean-Marie Dongou.

Jornada esportiva a banda, l'actualitat blaugrana passa per dos fronts fora dels terrenys de joc: el primer, als tribunals perquè el diari "El Mundo" ha publicat aquest dilluns que Neymar hauria costat 95 milions d'euros i no 57 i que el sobrecost s'hauria pagat a la família del jugador mitjançant diversos contractes. El diari ha tingut accés als documents que ho acreditarien, signats entre novembre del 2011 i setembre del 2013. El segon front que té obert el Barça és el del futur del Camp Nou. Aquesta tarda la junta directiva es reuneix amb caràcter extraordinari per fer pública la seva decisió sobre què farà amb l'estadi.

Pel que fa estrictament a la situació de l'equip a la Lliga, el tècnic Gerardo Martino no està preocupat per la falta de punteria al Ciutat de València. L'equip va tenir ocasions per marcar el gol de la victòria però una gran actuació del porter del Llevant, Keylor Navas, ho va impedir. Tot i això, Martino no es va mostrar nerviós pel joc de l'equip. L'equip ha començat doncs aquest matí a preparar el segon duel amb el Llevant, ara el de la Copa del Rei de dimecres.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut