Barça

El Barça demanarà a l'Audiència Nacional que s'inhibeixi i que el cas de Neymar sigui jutjat a Barcelona

El FC Barcelona demanarà aquest dijous al jutjat d'instrucció número 5 de l'Audiència Nacional la declinatòria territorial perquè el jutge Pablo Ruz s'inhibeixi en la demanda presentada pel fitxatge de Neymar i que el cas passi a un jutjat barceloní. Precisament aquest dimecres, el jutge Ruz ha admès a tràmit la querella interposada pel soci Jordi Cases, en entendre que podria haver respost a "una simulació contractual".

Actualitzat

El F. C. Barcelona demanarà aquest dijous al jutjat d'instrucció número 5 de l'Audiència Nacional la declinatòria territorial perquè el jutge Pablo Ruz s'inhibeixi en la demanda presentada pel fitxatge de Neymar i que el cas passi a un jutjat barceloní. Precisament aquest dimecres, el jutge Ruz ha admès a tràmit la querella interposada pel soci Jordi Cases, en entendre que podria haver respost a "una simulació contractual".

El F. C. Barcelona justifica la petició que tramitarà perquè la querella s'ha presentat a Barcelona. Aquest nou gir en el cas Neymar arriba dos dies després que el president Sandro Rosell sol·licités públicament que desitjava que el jutge Pablo Ruz el cités per declarar.

El jutge de l'Audiència Nacional ha considerat que no creu "urgent" de moment citar el querellat, el president del club, Sandro Rosell.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut