Copa del Rei

El Barça guanya al camp del Llevant (1-4) i té un peu i mig a les semifinals de la Copa

Dolça revenja del Barça al camp del Llevant. Després de l'empat a la Lliga, els de Martino han guanyat per 1-4 a l'anada dels quarts de la Copa i tenen un peu i mig a les semifinals. El Zhar ha avançat els locals, però la bona entesa de Messi i Tello en la segona part ha decidit. El crac argentí s'ha dedicat a assistir i el de Sabadell, que ha firmat un triplet, a definir. Juanfran, en pròpia porteria, ha fet l'altre gol del Barça.

El partit arrencava amb una dada per a la història: Leo Messi jugava el matx 400 amb el Barça. El Llevant ha començat pressionant la defensa dels de Martino, però el primer avís seriós l'ha fet Pedro amb un xut al pal. El ritme de joc del primer temps ha estat molt superior a l'últim enfrontament entre tots dos equips. I, a la mitja hora de joc, en una jugada de pilota parada, Puyol ha deixat un rebuig en una zona d'alt risc, i El Zhar, amb molta potència i coratge, ha marcat l'1-0.

Juanfran empata i Puyol es lesiona

En la segona part, la sort s'ha aliat amb el Barça, ja que un xut de Tello ha provocat un gol en pròpia porta de Juanfran. Puyol s'ha lesionat i ha estat substituït per Mascherano. Els 19.000 espectadors del Ciutat de València l'han acomiadat amb aplaudiments. El capità té un cop a la cama esquerra i aquest dijous se li faran proves per conèixer l'abast de la lesió.

Connexió Messi-Tello

Després ha començat el recital de la connexió Messi-Tello. El Messi passador ha aparegut de nou i ha assistit el de Sabadell, que no ha perdonat i ha batut per segona vegada Javi Jiménez. El Barça s'ha convertit en dominador absolut del partit. L'argentí ha continuat el seu recital d'assistències amb un altre regal per a Tello que ha executat l'un a tres. Més tard, el de Sabadell encara ha tornat a posar a prova Javi Jiménez amb un potent xut. I, per acabar d'arrodonir la nit, passada de Messi i hat-trick de Tello. El Barça ha deixat virtualment sentenciada l'eliminatòria.