Dani Salgado va marcar quatre gols al Palau Blaugrana.
Futbol sala

Dani Salgado té una oferta astronòmica del campió de la UEFA Futsal Cup, el Kairat Almaty

Dani Salgado, l'estrella del Marfil Santa Coloma i màxim golejador en aquest moments de la Lliga Nacional de Futbol Sala amb 33 gols, ha rebut una oferta astronòmica del Kairat Almaty. El jugador, que encara no ha pres una decisió, s'hauria d'incorporar a l'equip de forma immediata.

Actualitzat

Dani Salgado, l'estrella del Marfil Santa Coloma i màxim golejador en aquest moments de la Lliga Nacional de Futbol Sala amb 33 gols, ha rebut una oferta astronòmica del Kairat Almaty, el campió de la UEFA Futsal Cup. El jugador, que encara no ha pres una decisió, s'hauria d'incorporar a l'equip de forma immediata. L'equip del Kazakhstan vol reforçar-se de cara a la Final Four de la Futsal Cup de finals d'abril, que també disputaran Barça, Dinamo de Moscou i els amfitrions Araz. En cas d'acceptar, Salgado coincidiria al Kairat amb Marcos Moraes, exentrenador del club colomenc, que ara fa de segon a l'equip que li ha fet l'oferta.

El Marfil santa Coloma ha fet públic un comunicat explicant que el jugador té contracte en vigor fins al 30 de juny del 2015. Tot i que pensa que la voluntat del jugador és complir-lo, el club colomenc recorda que existeix una clàusula de rescissió. En el cas que Dani Salgado acceptés una oferta de la qual no té cap constància hauria de ser satisfeta la quantitat que figura en un contracte que el club voldria ampliar.

Anar al contingut