Foto d'arxiu del primer equip del Girona. (Foto: www.girona-hc.cat)
Hoquei patins

La CERS desestima el recurs del Girona CH, el multa i l'elimina de la Lliga Europea

El Girona Club Hoquei ha vist com la CERS desestimava el recurs que va presentar per no haver comparegut a temps en un partit corresponent a la Lliga Europea femenina d'hoquei patins. L'equip gironí, que va arribar 25 minuts tard a la pista de l'Ely anglès, ha estat eliminat de la competició, a més de rebre una sanció de 3.000 euros.

Actualitzat

El Girona Hoquei Club ha vist com la CERS desestimava el recurs que va presentar per no haver comparegut a temps en un partit corresponent a la Lliga Europea femenina d'hoquei patins. L'equip gironí, que va arribar 25 minuts tard a la pista de l'Ely anglès, ha estat eliminat de la competició, a més de rebre una sanció de 3.000 euros.

L'avaria en una de les furgonetes que transportaven les jugadores de Londres a Peterbororugh, seu de l'Ely, per jugar el partit de tornada dels vuitens de final de la Lliga Europea ha motivat la problemàtica. L'equip gironí s'havia imposat clarament a l'anada (9-0), però quan van arribar a la pista per jugar la tornada, els àrbitres ja havien tancat l'acta donant l'equip per no presentat.

L'Ely es trobarà en els quarts de final de la competició amb el Voltregà, l'altre representant català de la competició.

 

    

Anar al contingut