Vic i Igualada s'ho juguen tot a la tornada (Foto: Joan Planàs, www.clubpativic.net)
Hoquei patins

CP Vic i Monbus Igualada empaten a 2 a l'anada dels quarts de final de la Copa CERS

El CP Vic i el Monbus Igualada han empatat a 2 en el partit d'anada dels quarts de final de la Copa CERS. A l'Eurolliga, Reus i Moritz Vendrell només necessiten sumar 1 punt en l'última jornada per afegir-se al Barça en els quarts de final de la competició.

Actualitzat

El CP Vic i el Monbus Igualada han empatat a 2 en el partit d'anada dels quarts de final de la Copa CERS. En un enfrontament molt igualat, Roca i Bancells han estat els autors dels gols locals, mentre que Vives va aconseguir de penal els dos dels igualadins. El partit de tornada es jugarà el 22 de febrer. El matx entre el Noia Freixenet i el Bassano ha estat ajornat al 15 de febrer. La tornada a Itàlia també serà el dia 22.

Penúltima jornada de la fase de grups de l'Eurolliga

En l'Eurolliga el Barça, ja classificat pels quarts de final, va derrotar l'Herringen alemany 4 a 10. El Reus va golejar un altre equip alemany, l'Iserlohn (7-11), i en tindrà prou amb un empat a casa en l'última jornada davant l'Oliveirense per passar a la següent fase. En la mateixa situació es troba el Moritz Vendrell, que tot i perdre amb el Quevert francès (4-3) només necessita sumar un punt davant el Diesbach alemany per seguir en la competició. El Liceo de La Corunya, amb el seu triomf sobre el Lodi italià (2-8), es va classificar matemàticament per quarts.

Anar al contingut