Xavi Pascual espera treure un bon resultat del Fernando Buesa Arena. (Foto: EFE)
Bàsquet

Xavi Pascual: "El mal percentatge en els tirs lliures ha decidit el partit en contra nostra"

Per Xavi Pascual, entrenador del F.C. Barcelona, "el mal percentatge en els tirs lliures ha decidit el matx clarament en la nostra contra. Hem tingut les nostres opcions i ells el llAnçament guanyador. Així és el nostre esport". En la jugada decisiva de Llull, el tècnic del Barça creu que el seu equip no ha defensat bé.

Actualitzat

L'entrenador del F. C. Barcelona, Xavi Pascual, ha reconegut que la final de Copa del Rei contra el Reial Madrid "s'ha escapat en els instants finals. Hem estat una mica desencertats en el tercer quart i en moments importants durant el partit". Per Pascual, "el mal percentatge en els tirs lliures ha decidit el matx clarament en la nostra contra. Hem tingut les nostres opcions i ells el llançament guanyador. Així és el nostre esport". Respecte a la jugada que ha permès a Llull sentenciar la final, el tècnic del Barça creu que "és una errada defensiva claríssima".

El seu contrincant a la banqueta blanca, Pablo Laso, pensa que "guanyar així és el més bonic que et pot passar". Respecte a la cistella final de Llull, ha confirmat que "tenim certes jugades per quan queda poc temps, i sabíem el que havíem de fer. El Barça s'ha tancat molt sobre Sergio Rodríguez i ell ha estat molt llest buscant Llull, que estava sol". Pel jugador de Maó, protagonista del moment decisiu, anotar aquesta cistella ha estat una sensació que "no es pot descriure, has de ficar aquest llançament per saber el que se sent. Havia errat uns quants abans, però és una sensació d'alegria absoluta".

 

NOTÍCIES RELACIONADES
GALERIES RELACIONADES
Anar al contingut