Barça

El Barça afina la punteria contra el Rayo i recupera el liderat de la Lliga abans de visitar el Manchester City (6-0)

El Barça ha afinat la punteria abans d'afrontar la visita al camp del Manchester City en l'anada dels vuitens de final i ha golejat sense problemes el Rayo Vallecano per 6-0. Els blaugrana han recuperat el liderat de la Lliga i també Neymar, que ha reaparegut després d'un mes de baixa i encara ha tingut temps per arrodonir la victòria amb un golàs.

Actualitzat

El Barça ha afinat la punteria abans d'afrontar la visita al camp del Manchester City en l'anada dels vuitens de final i ha golejat sense problemes el Rayo Vallecano per 6-0. Adriano, Alexis, Pedro i Messi, per partida doble, han estat els golejadors d'una nit plàcida al Camp Nou. Els blaugrana han recuperat el liderat de la Lliga i també Neymar, que ha reaparegut i encara ha tingut temps per fer un golàs després d'un mes de baixa.

Gerardo Martino no ha fet gaires rotacions pensant en l'imminent duel de Champions contra el Manchester City i només ha reservat dos teòrics titulars com Jordi Alba i Mascherano. La resta, un onze pràcticament de gala. Precisament una de les novetats a l'equip inicial, Adriano, ha estat l'encarregat d'obrir la llauna ben aviat amb un xut creuat des de la frontal als dos minuts de joc.

L'altra novetat a l'onze ha estat la presència de Carles Puyol, que ha tornat a fer parella de centrals amb Piqué gairebé un any després de l'última vegada. El Rayo Vallecano, tot i el gol en contra tan ràpid, ha estat valent com ja va avançar Paco Jémez i Valdés ha evitat l'empat de Iago Falqué. Els vallecans han tornat a arribar amb perill a l'àrea blaugrana i Bueno, després d'una errada en cadena de la defensa, ha perdonat l'1 a 1.

Després d'aquests dos ensurts, el Barça s'ha tornat a fer amb el domini absolut de la pilota i Messi i Pedro han estavellat dos xuts als pals de Rubén. El gol de la tranquil·litat ha arribat poc abans del descans. Cesc ha assistit Messi a l'espai i l'argentí ha definit amb una vaselina excepcional, un gol que iguala els 227 d'Alfredo Di Stéfano a la Lliga però en 263 partits, 66 menys que l'exjugador del Reial Madrid.

Messi segueix fent història i Neymar reapareix

En la represa, el Barça no ha tret el peu de l'accelerador i Alexis, en el 52, ha acabat amb qualsevol intent de reacció del Rayo fent el tercer a passada de Leo Messi. El recital blaugrana ha continuat i Pedro, després d'una genial combinació amb toc d'esperó inclòs d'Iniesta, ha marcat el quart d'una nit més que plàcida al Camp Nou. Però la cirereta encara havia d'arribar. Primer, la reaparició de Neymar un mes després de lesionar-se i, pràcticament a continuació, Messi ha culminat la maneta, un gol històric que el situa per sobre de Di Stéfano i el permet igualar Raúl com a tercer màxim golejador de la història de la Lliga.

Amb la feina feta, Martino no ha volgut córrer riscos innecessaris i ha canviat Messi per Tello a falta d'un quart d'hora per al final del partit. El 10 blaugrana ha rebut una forta ovació quan ha abandonat el terreny de joc. Però la traca final encara havia d'arribar i a dos minuts per al final, Neymar ha establert el definitiu 6-0 amb un autèntic golàs de traca i mocador. Amb aquesta golejada, el Barça torna a recuperar el liderat de la Lliga i afrontarà en plena forma la visita al camp del Manchester City.

VÍDEOS RELACIONATS
GALERIES RELACIONADES
Anar al contingut