Carles Puyol és tota una institució al Barça. (Foto: Reuters)
Futbol

Puyol supera Migueli i ja és el segon jugador blaugrana amb més partits a la Lliga

El capità Carles Puyol ha sortit a jugar com a titular davant l'Almeria i s'ha convertit d'aquesta manera amb el segon jugador que més partits de Lliga ha jugat amb el Barça (392), superat només pel seu company Xavi Hernández (461). Curiosament, tots dos han marcat davant l'equip andalús. Puyol, que està jugant la seva quinzena temporada amb el primer equip, portava fins ara els mateixos partits que el jugador amb qui més se l'ha comparat: el també central Migueli.

Actualitzat

El capità Carles Puyol ha sortit a jugar com a titular davant l'Almeria i s'ha convertit d'aquesta manera amb el segon jugador que més partits de Lliga ha jugat amb el Barça (392), superat només pel seu company Xavi Hernández (463). Curiosament, tots dos han marcat davant l'equip andalús. Puyol, que està jugant la seva quinzena temporada amb el primer equip, portava fins ara els mateixos partits que el jugador amb qui més se l'ha comparat: el també central Migueli.

Puyol, de 34 anys, va debutar amb el primer equip del Barça de la mà de Louis van Gaal, el 2 d'octubre del 1999. El jugador de La Pobla de Segur podria haver pres la decisió ja de deixar el club a final de la temporada.

Els jugadors que han jugat més partits de Lliga amb el Barça:

1.- Xavi, 463

2.- Puyol, 392

3.- Migueli, 391

4.- Valdés, 382

5.- Rexach, 328

6.- Iniesta, 325

7.- Amor, 311

8.- Zubizarreta, 301

9.- Asensi, 299

9.- Segarra, 299

 

 

 

Anar al contingut