Handbol

El Barça d'handbol encaixa la primera derrota de la temporada a la pista del Metalurg Skopje (31-29)

El Barça d'handbol ha trencat una ratxa de 39 partits consecutitus sense pedre i ha encaixat la primera derrota de la temporada a la pista del Metalurg Skopje (31-29). Una desfeta intranscendent en un partit de tràmit ja que els blaugrana tenien assegurat el liderat de grup.

Actualitzat

El Barça d'handbol ha tancat la participació en la fase de grups de la Lliga de Campions amb una derrota intranscendent a la pista del Metalurg Skopje macedoni. Els de Xavi Pascual ja tenien matemàticament assegurada la primera posició del grup, que els dóna tota la preferència en el sorteig dels vuitens de final. Això ha provocat una certa falta de motivació dels jugadors blaugranes, que han anat sempre per sota en el marcador i han acabat perdent per 31 a 29. Karabatic, amb 7 gols i Nodesbo, amb 6, han estat els màxims golejadors del Barça.

Curiosament, els dos únics partits que el Barça no ha guanyat en aquesta fase han estat a la ciutat macedònia d'Skopje. Els blaugranes hi van empatar en la primera jornada i hi han perdut en l'última. Al final de l'enfrontament s'ha produït una picabaralla entre els jugadors de tots dos equips que ha acabat sense conseqüències. Es tracta de la primera derrota de tota la temporada després d'una ratxa de 39 partits consecutius sense perdre, una fita que els jugadors i el públic local han celebrat amb eufòria.

Anar al contingut