Ter Stegen ja ha estat internacional absolut amb Alemanya. (Foto: Reuters)
Barça

Ter Stegen ja ha passat la revisió mèdica prèvia al seu fitxatge pel Barça, segons el diari alemany "Bild"

Marc-André Ter Stegen va passar, en secret, la revisió mèdica prèvia al seu fitxatge pel Barça aquest estiu, quan Víctor Valdés deixarà el club blaugrana, segons informa el diari alemany "Bild" i ha pogut confirmar TV3.

Actualitzat

Marc-André Ter Stegen ja ha passat, en secret, la revisió mèdica prèvia al seu fitxatge pel Barça aquest estiu, quan Víctor Valdés deixarà el club blaugrana. Tal com informa aquest dimecres el diari alemany "Bild" i ha pogut confirmar TV3, el meta del Borussia Mönchengladbach va ser sotmès la setmana passada a les proves preceptives per part d'un equip mèdic blaugrana desplaçat a Alemanya .

Els especialistes van confirmar que Ter Stegen, de 21 anys, es troba en perfecte estat físic, per la qual cosa la seva contractació es dóna per tancada, a falta només de l'anunci oficial. Segons aquesta mateixa informació, l'operació es tancarà per uns 12 milions d'euros.

El diari remarca que el F. C. Barcelona no oficialitzarà el fitxatge del jove porter alemany fins que Valdés doni a conèixer en quin equip jugarà la propera temporada. "Bild" explica que "el Barcelona ha demanat a Ter Stegen que no confirmi res fins aquell moment, sempre per respecte a Víctor Valdés".

"Que si l'anunci del meu fitxatge pel Barça està molt a prop? Si vostè ho diu...", va contestar el mateix Ter Stegen "molt somrient" en ser abordat per un periodista del rotatiu alemany. L'arribada oficial de Ter Stegen com a substitut de Víctor Valdés sembla cada vegada més imminent.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut