Futbol

Lluís Carreras dirigeix el primer entrenament al Mallorca i, després, el presenten com a nou entrenador

Lluís Carreras ha arribat aquest dijous a Palma per fer-se càrrec, ara sí, del Mallorca en substitució de José Luis Oltra fins al final de la temporada. El tècnic de Sant Pol de Mar, de 41 anys ha dirigit el primer entrenament dels seus nous jugadors per començar a preparar el partit de Lliga del cap de setmana. Serà dissabte, contra el Barça B, a l'estadi de Son Moix, un partit que oferirà en directe Esport3, a les 8 del vespre.

Actualitzat

Lluís Carreras ha arribat aquest dijous a Palma per fer-se càrrec, ara sí, del Mallorca en substitució de José Luis Oltra fins al final de la temporada. El tècnic de Sant Pol de Mar, de 41 anys ha dirigit el primer entrenament dels seus nous jugadors per començar a preparar el partit de Lliga del cap de setmana. Serà dissabte, contra el Barça B, a l'estadi de Son Moix, un partit que oferirà en directe l'Esport3, a les 8 del vespre.

Després de l'entrenament, el nou tècnic mallorquinista ha estat presentat oficialment. Carreras, exentrenador del Sabadell, tindrà com a ajudant l'exporter del Barça, Tito Bonano.    

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut