Hoquei patins

El Vendrell revalida el títol de Copa d'hoquei superant el Barça per 6 a 3

A cops de convicció, el Moritz Vendrell ha tornat a fer seu el títol de Copa d'hoquei patins en una final trepidant que podia haver estat més ajustada del que reflecteix el marcador, però que els homes de blau han sabut tirar endavant fins i tot en els moments més difícils, quan el poderós Barça pressionava més i sembla que pogués remuntar.

El Vendrell ha començat manant 2 a 0 gràcies a un penal transformat per Sergio Miras (8') i a un tret inesperat de Cortijo des de l'extrem (17'). És el resultat amb què s'ha acabat una primera part molt intensa i en la qual s'ha arribat als límits de faltes amb rapidesa.

El Barça s'ha vist obligat a exercir el control -imprimint més agressivitat- del partit per buscar l'empat i a partir d'aquí els vendrellencs s'han tornat més letals que mai a la contra. Així ha arribat la targeta blava que ha propiciat el gol del 3 a 0, de falta directa d'Albesa.

En aquest moment el partit s'ha tornat boig i en només dos minuts s'han vist tres gols més. Al 32, García i Panadero ha escurçat fins al 3 a 2, però Rodríguez ha tornat a ampliar a 4 a 2 al 33.

El Vendrell ha començat a pagar l'esforç i a arribar just als atacs blaugranes. Així s'ha produït el penal que Torra ha convertit en el 4 a 3. Ha semblat que tot canviava. Cansat i en inferioritat per dues blaves gairebé seguides a Miras, ha semblat que l'equip del Penedès podia morir-se a la platja. I no. En els últims tres minuts han viscut una revifada aclaparadora i, de nou amb un parell de contres, Rodríguez i Creus han sentenciat el 6 a 3.