Barça

Marc Bartra veu lògic que el Barça fitxi un central, però avisa que qui vingui s'haurà de guanyar el lloc

L'anunci de Carles Puyol de deixar el Barça a final de temporada continua generant reaccions. Els seus companys, i especialment els de la línia defensiva, assumeixen que no serà fàcil omplir el seu buit. Marc Bartra veu comprensible que el club en busqui un recanvi al mercat, però assegura que els jugadors de la plantilla "ja hem demostrat que podem jugar aquí".

Actualitzat

Després dels compromisos internacionals, el Barça ha anat recuperant efectius de cara al partit de Lliga d'aquest dissabte al camp del Valladolid. Tots els jugadors que van disputar partits amb les seves seleccions s'han reincorporat al grup, amb l'excepció dels brasilers Alves i Neymar, que, tal com estava previst, s'incorporaran a l'equip aquest divendres. Gerado Martino ha programat una sessió de recuperació en què no han participat Piqué, Pinto i Song, que han fet treball específic al gimnàs. Per completar el grup, el técnic argentí ha cridat Denis Suárez, Patric i el porter Bañuz, del Barça B.

Mentrestant, l'equip continua paint la decisió de Carles Puyol de deixar el club a final de temporada. Marc Bartra ha assegurat que es tracta d'"una notícia trista, perquè és el líder, el capità, i una persona que m'ha ajudat molt i m'ha donat molts consells". El central també ha admès que el vestidor blaugrana "encara no és conscient que l'any que ve ja no hi serà".

Avís a la competència

Bartra s'ha mostrat comprensiu amb el fet que el Barça hagi de fitxar un central aquest estiu, però també ha volgut deixar clar que qui arribi s'haurà de guanyar el lloc: "Qui vingui ha de demostrar que també pot jugar aquí. Els que ja hi som ja ho tenim guanyat. Veurem com avança tot", ha afirmat. Sobre la possibilitat d'agafar el relleu de Puyol, el defensa ha declarat que no sent cap pressió afegida. "Només hi ha un Puyol. No em prenc el seu adéu com una pressió, sinó com una il·lusió. La setmana que ve renovaré i, en els pròxims anys, intentaré que no es noti la seva absència", ha dit.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut