Hoquei patins

Primera derrota del Barça a l'OK Lliga en perdre per 4-5 contra el Monbus Igualada HC

El Barça ha encaixat la primera derrota de la temporada a l'OK Lliga davant el Monbus Igualada HC. Els blaugrana han perdut per 4-5 amb un gol a l'últim minut de Molas de falta directa. La derrota arriba justament una setmana després de caure davant el Mortiz Vendrell a la final de la Copa del Rei.

El Barça ha encaixat la primera derrota de la temporada a l'OK Lliga en perdre aquest diumenge contra el Monbus Igualada HC per 4-5. Els de Ricard Muñoz han dominat el marcador fins l'equador de la mitja part. A partir d'aleshores l'Igualada ha liderat l'enfrontament fins a sentenciar amb un gol de Molas amb un llançament de falta directa quan només quedava un minut pel final.

Aquesta derrota arriba després de dues setmanes de descans per la disputa de la Copa del Rei, competició en la qual l'equip blaugrana va caure a la final contra el Moritz Vendrell (6-3). Els barcelonistes acumulen així dues derrotes consecutives mentre que l'equip vendrellenc ha tornat a guanyar, en aquest cas per 6 a 2 contra el Blanes.