Moreno Hofland ha guanyat a l'esprint (Foto: Reuters)
Ciclisme

Bouhani manté el liderat a la segona etapa de la París-Niça amb dos segons de marge sobre Degenkolp

L'holandès Moreno Hofland (Belkin - Pro Cycling Team) ha estat el guanyador de la segona etapa de la París-Niça, de 205 quilòmetres. Hofland s'ha imposat a l'esprint a la meta de Saint-Georges-sur-Baulche per davant de l'alemany John Degenkolb (Giant Shimano) i el francès Nacer Bouhanni (FDJ), que amb la bonificació obtinguda manté el seu liderat.

Actualitzat

L'holandès Moreno Hofland (Belkin - Pro Cycling Team) ha estat el guanyador de la segona etapa de la París - Niça, de 205 quilòmetres. Hofland s'ha imposat a l'esprint a la meta de Saint-Georges-sur-Baulche per davant de l'alemany John Degenkolb (Giant Shimano) i el francès Nacer Bouhanni (FDJ), que amb la bonificació obtinguda manté el seu liderat amb dos segons d'avantatge sobre l'home que l'ha precedit a l'arribada. És la segona victòria de la temporada de Hofland, que ja va guanyar una etapa a la Volta a Andalusia.

La polèmica de la jornada l'ha protagonitzat el belga Gianni Meersman (Omega Pharma), líder virtual gràcies a la bonificació d'un esprint intermedi. A 10 quilòmetres de la meta el ciclista belga ha caigut, perdent molt de temps pel retard del seu equip en canviar-li la bicicleta. Durant gairebé 9 qukilòmetres, un dels cotxes de l'Omega Pharma l'ha ajudat a reintegrar-se al gran grup (ho ha aconseguit en els últims 1.000 metres). L'etapa de demà, amb final al circuit de Nevers Magny-Cours, té un recorregut de 180 quilòmetres.

 

Anar al contingut