Motociclisme

Pol Espargaró no es perdrà el primer gran premi de la temporada de MotoGP, el 23 de març

Pol Espargaró ha estat operat aquest dilluns a la tarda de la clavícula esquerra que es va fracturar diumenge, a l'última jornada d'entrenaments al circuit de Losail, a Qatar, on es disputarà la primera cursa de la temporada. El doctor Mir, el cirurgià que ha dirigit la intervenció, ha assegurat que tot ha anat bé i que el pilot vallesà podrà córrer el dia 23 de març.

Actualitzat

Pol Espargaró estarà a punt per començar la temporada de MotoGP d'aquí a dues setmanes a Qatar. El petit dels Espargaró ha estat operat aquest dilluns a la tarda de la clavícula esquerra que es va fracturar diumenge, a l'última jornada d'entrenaments nocturns al circuit de Losail on es disputarà la primera cursa de la temporada.

El doctor Xavier Mir, el cirurgià que ha dirigit la intervenció, ha assegurat que tot ha anat bé i que el vallesà podrà córrer el dia 23. Espargaró, a qui s'ha reduït la fractura i se li ha fixat amb una placa de titani, estarà ingressat 24 hores. El pilot de Yamaha podrà començar la recuperació 48 hores després de la intervenció.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut