Els jugadors irlandesos celebren el triomf a l'Stade de France. (Foto: Reuters)
Rugbi

Irlanda es proclama campiona del Sis Nacions amb un agònic i treballat triomf a França (20-22)

Irlanda s'ha proclamat campiona del Sis Nacions de rugbi després d'una victòria agònica a l'Stade de France de París per 20-22. Després del contundent triomf d'Anglaterra a l'Olímpic de Roma contra Itàlia, per 11-52, els irlandesos estaven obligats a guanyar en la visita a París per emportar-se el títol i no han fallat, tot i que han hagut de patir fins a l'últim segon.

Actualitzat

Irlanda s'ha proclamat campiona del Sis Nacions de rugbi després d'una victòria agònica a l'Stade de France de París per 20-22 el dia del comiat d'un mite com Brian O'Driscoll amb la samarreta del XV del trèbol.

Després del contundent triomf d'Anglaterra a l'Olímpic de Roma contra Itàlia, per 11-52, els irlandesos, amb el català Jordi Murphy a les seves files, estaven obligats a guanyar en la visita a París per emportar-se el títol i no han fallat, tot i que han hagut de patir fins a l'últim segon.

El XV del Gall, que només tenia una opció remota per ser campiona, guanyar per més de 71 punts de diferència, ha volgut tancar la competició amb un triomf de prestigi i ho ha intentat fins al final. A un minut i mig per acabar-se el temps reglamentari, els àrbitres han invalidat un assaig dels francesos que hauria donat el títol a Anglaterra.

Anar al contingut